Over Biezonder Noordwolde

Wij van Biezonder geloven dat je met aandacht meer mogelijk maakt. In onze lifestylewinkel in Noordwolde verkopen we meubels, mode, (woon)accessoires en gifts. Recycle, upcycle, vintage, trendy en uniek. Een feest om te geven én te krijgen. Maar Biezonder is geen gewone winkel. Wij bieden dagbesteding aan mensen die om wat voor reden dan ook ondersteuning nodig hebben. Door hun talenten krijgen onze spullen meer betekenis.

Biezonder wordt gerund door Nicolien Wemer en haar moeder Marian die jarenlange ervaring heeft in de zorg. ‘Met Biezonder combineren we onze passie voor lifestyle en begeleiding van mensen. Mooie spullen maken en verkopen en mensen een gezellige en creatieve tijd bieden. Dat is wat we willen. Wat ons betreft, hoeft niemand onnodig thuis te zitten!’

Kies voor kwaliteit, kies voor Biezonder

Biezonder biedt zorg op maat, aandacht en flexibiliteit. We hebben ervaring in de zorg en zijn gecertificeerd. Bij ons kun je terecht voor individuele coaching, het ontwikkelen van zelfredzaamheid en het leren omgaan met bepaalde problematiek. Mensen komen bij ons om te werken aan hun zelfstandigheid en eigenwaarde, voor (re)integratie, activiteiten, dagbesteding, gezelligheid en/of om hun naasten te ontlasten.

Biezonder Noordwolde

4x Biezonder

Persoonlijke aandacht

Per dagdeel is ruimte voor maximaal 6 mensen. Zo kunnen we iedereen persoonlijke aandacht geven!

Doen wat bij je past!

Goede begeleiding start bij wat mensen willen en kunnen. Geen standaard aanbod van activiteiten dus, maar doen wat bij je past!

Een echte winkel

Biezonder is een echte winkel. Klanten kopen de spullen die zijn gemaakt of opgeknapt.
Wel zo leuk!

Iedereen is welkom!

We zijn er voor iedereen die dagbesteding zoekt. Wel kijken we goed naar de samenstelling van de groepen. Het moet tenslotte wel klikken tussen de deelnemers!